Wednesday, December 23, 2009

batu geliga mani gajahPENERANGAN

Barang dari Sumber Proses melalui Alam Ghaib. Nilai Mistik dan Aura yang cukup Tinggi. Mempunyai Nilai daya tarikan pada si pemakai sebagai PENARIK kasih sayang. Selain itu, ia juga sesuai bagi Pelaris REZEKI.

Melalui Testimoni yang telah dijalankan oleh Seorang pakar bidang Mistik, ianya mampu mengubati dan dengan Izin ALLAH boleh MENAWARKAN & MENYEMBUH penyakit Batu Karang, Lelah & Batuk bergelema akibat dari Perokok Tegar. Alhamdulillah, dengan Izin Allah
Subhanahu’Wataala. Bisa yang dialami HAMPIR 5 Tahun telah Reda.

TESTIMONI di lakukan dengan menggunakan Geliga mani gajah ini, dengan merendamkannya di dalam Air Mineral dan didoakan dengan doa PENYEMBUH. Lalu diminumnya. Tidak sampai 15 minit, si pesakit sudah mula MENUNJUKKAN perubahan & Raksi dengan Aura dan kelebihan yang ada pada Medium ini. Si pesakit mengalami Muntah-muntah, Efek dari Penyakit yang di alami.

Rawatan ini dijalankan di Hospital (GH) pada Awal Tahun 2009 di tempat Pesakit berkenaan. Selepas 1 hari dari Reaksi dari Medium ini, Sakit dan Toksik di dalam badannya telahpun berkurangan.

Mudahan Dengan izin dari-Nya jua dapat MENGUBATI si pesakit. Percaya Pada Allah dengan Zat dan Kekuasaanya. Barang Medium ini (Geliga Mani Gajah) hanya lah ikhtiar bagi menyembuh. Tiada DIA selain ALLAHU ROBBUL JALIL.

Sila berhubung terus dengan saya secara SERIUS jika Anda benar-benar BERMINAT untuk mendapatkan-nya. Harga TEBUS MILIK & FIDYAH-nya RM550.Boleh lagi dirunding jika Anda BERHAJAT untuk mendapatkan-nya dengan saya. wassalam...

No comments:

Post a Comment